Velvet bomber

17.11 outfit kajamarie envii velvet saint laurent over the knee boots choker-0682

BLUE VELVET BOMBER JACKET LOVE

Hei torsdag! Dagen i dag har virkelig gått i ett. Fikk vaskedamen hit tidlig idag, så det var tidlig på jobb og etter det har det bare gått slag i slag. Men jeg liker det sånn, heldigvis 😀 Resten av kvelden skal brukes til å slappe av med samboeren, med tacoform (eller nachos som det kanskje også heter) og lett julebrus.. Har fått helt dilla på den der lett julebrusen altså, ha ha. 

Dette antrekket brukte jeg en gang i forrige uke, og jeg elsker denne jakken! Det er jo ingen hemmelighet at jeg elsker både velour og bomber jakker, så komboen er perfekt. Trodde virkelig aldri jeg skulle ha så mye velour i skapet igjen noen gang.. Men det har jeg nå da. Håper dere har hatt en fin torsdag, i morgen er det helg! Og jeg skal på fjellet igjen 😀

17.11 outfit kajamarie envii velvet saint laurent over the knee boots choker-078917.11 outfit kajamarie envii velvet saint laurent over the knee boots choker-067917.11 outfit kajamarie envii velvet saint laurent over the knee boots choker-077717.11 outfit kajamarie envii velvet saint laurent over the knee boots choker-079217.11 outfit kajamarie envii velvet saint laurent over the knee boots choker-0700

I’M WEARING:

Le Specs solbriller
Envii bomber jakke

Zara choker smykke
Isabel Marant Etoile t-skjorte
Saint Lauret veske
Cubus jeans
Stockholm Design Group bootsWrite a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *