launch of lene orvik collection

IMG_3399

IMG_3389

IMG_3403

On Friday after work I went to meet up with my bestie Gina for dinner and wine at Champagneria. Straight from there we went to Lene’s launch party. She has launched a new collection, and it’s so amazing. She did a really good job, and I can’t wait to get a few pieces into my own closet. I especially love the long dress and the swimsuits. She did good! 

Now we are in totally Sunday mood. We’ve eaten late breakfast, and now we’re watching Castle on popcorn time. I think maybe we have to get out in the sun as well, the weather is so amazing. I’m going for a run later today, and I can’t wait. It’s so amazing to be out running in this weather. Have a good Sunday people! 

//

På fredag etter jobb dro jeg rett for å møte min fine vennine Gina for å spise middag på Champagneria. Vi dro rett derifra og videre til Lene’s lansering fest. Hun har lansert ny kolleksjon, og den er helt fantastisk! Hun har gjort en super god jobb, og jeg gleder meg til noen av plaggene havner i min garderobe. Jeg liker spesielt godt den lange kjolen og badedraktene. Flinke Lene!

Nå er vi i totalt søndagsmodus her hjemme. Vi har spist sein frokost, og nå ser på vi på Castle på popcorn time. Tror kanskje vi må ut i solen en tur snart også, været er jo helt fantastisk! Senere idag skal jeg ut på en løpetur også, og jeg gleder meg. Det er så fantastisk å løpe ute i dette været. Ha en god søndag fine dere!


FOLLOW ON BLOGLOVIN’ AND FACEBOOK

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *