Some Nelly Wanties

Blå genser fra Wildfox / Grå genser fra Issue 1.3 / Ankelcuffs fra Nelly / Skjørt fra Issue 1.3 / Paljett bukse fra Issue 1.3 / Wedges fra Rebecca Stella for nelly / Kjole fra Issue 1.3 / Peplum topp fra Issue 1.3 / Boots fra Nelly (affiliate) Nelly har så mye fint for tiden, så jeg følte meg nødt til å dele mine favoritter med dere! Som dere sikkert skjønner så er det nye merket Issue 1.3 storfavoritt, gleder meg til de får inn mer. Vet at det snart kommer en rosa genser med comic print, den skal bestilles med en gang! Tenk dere, i morgen er vi halvveis i oktober. Er ikke lenge til jeg har bursdag nå! Og er heller ikke lenge til jul, gleder meg sånn. Julen er virkelig årets koseligste høytid, syns dere ikke? Nå må jeg jobbe litt med skole, så mye lesing å ta igjen! Argh, livet som student. I kveld skal vi kanskje på kino og se Taken 2. Noen som har sett den kanskje?

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *