På Min Badromshylle

/ Body Scrub – Yves Rocher /  Står nå denne herlige body scruben fra Yves Rocher. Den lukter kjempe godt av aprikos, og inneholder pulver fra aprikoskjerner, rengjørende eterisk olje av saro og fuktighetsgivende økologisk agavesevje fra Mexico. Den gjør huden kjempe myk, og er så lett å bruke! Anbefales på det sterkeste. Oppdaget nettopp at den selges til -50% nå, og dere får den dermed for 54,50,-, noe som absolutt ikke er dyrt! Dere får kjøpt den her. Utseendet på tuben har blitt litt endret siden jeg fikk min, men det er akkuratt samme innhold! Denne er perfekt om du skal ha hjemmespa, noe som passer veldig bra når det regner ute. Noen andre som bruker denne bodyscruben?  affiliate lenker

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *