OSLO RUNWAY AW17 SNAPSHOTS

oslo runway aw17 recap-0846oslo runway aw17 recap-0855oslo runway aw17 recap-0993oslo runway aw17 recap-1011oslo runway aw17 recap-1013

OSLO RUNWAY AW17

Da var årets første Oslo Runway over, og jeg må si at dette blir bedre og bedre for hvert år som går. This is PR og resten av teamet bak gjør virkelig en fantastisk jobb, gleder meg allerede til neste gang! Over ser dere noen snaps fra noen av visningene, og en veldig hyggelig lunsj med Lindex innimellom showene. Mye fint fra våre flinke norske designere i år, men jeg savner fortsatt mer runway pieces og noe nytt, men uansett mye fint! Gleder meg nesten allerede litt til høsten igjen, men bare nesten, ha ha…


This years first Oslo Runway is over, and I have to say that it gets better and better every year. This is PR and the rest of the team behind does an amazing job, and I’m already looking forward to next time. Above you see some photos from some of the shows, and a very nice lunch with Lindex in between shoes. A lot of nice pieces from our Norwegian designers this year, but I’m kind of missing more runway pieces and something we haven’t seen before, but still a lot of pretty things. I’m almost already looking forward to fall, but only almost.. 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *